17.06.14

Min blogg ligger lite i viloläge just nu och jag har inte haft så mycket spännande at skriva om. Men jag tänkte berätta lite om vad jag har haft för mig. 
 
För några veckor sedan fick jag leka "Professionell fotograf" då jag skulle hjälpa min pappa att ta ett porträtt till hans CV. Det här blev den mest lyckade bilden och jag blev faktiskt väldigt nöjd med den.
 
 
 
Det ser ut som ett sånt här porträtt som Synsam brukade ha i sin butik med all personal ;) Pappa, du kanske skulle passa bra som fotomodell för glasögon? Synsam kanske?
 
För en vecka sen gick jag ut första året på gymnasiet och fick höra om och om igen "retsamma" visor skrikandes från treans utgångselever att vi har TVÅ år kvar... 
 
Sen dess har jag haft lata hemma dagar och effektiva dagar med jobb och kompisar! 
 
Jag har två sommarjobb i sommar som består av att klippa gräs och jobba i café. Samma som förra sommaren jag har har nyss börjat med båda två. På midsommar kommer jag jobba i caféet i Umeå energicentrum dit det brukar komma ca 1000 pers om det är bra väder. 
 
Sen åker jag på bilsemester med familjen til bl.a. Stockholm och Örebro. Ska även på en kusinträff i Finland lite senare i sommar. 
 
Vi får se om jag lägger ut mer bilder under sommaren! Tills dess, HA EN SKÖN SOMMAR!!! :D
 
 
 
 
 

Sommar

 

A sky full of stars

"Cause you're a sky
A sky full of stars
I'm going to give you my heart
Cause you're cause a sky
A sky full of stars
And cause you light up the path"

 

RSS 2.0